Bitcoin Mining: visió general

Bitcoin està de moda ara mateix. La nova i innovadora moneda totalment digital posa a prova la naturalesa mateixa de les monedes nacionals. Llavors, com es crea un Bitcoin? Els bitvoins es creen mitjançant un procés anomenat “mineria”. Us pregunteu què significa això i com pot algú extraure una informació digital? Segueix llegint.

El procés de mineria representa potser la innovació més radical del Bitcoin. En resum, les persones i les organitzacions poden utilitzar els ordinadors per resoldre equacions immensament complexes. En resoldre l’equació, es crea un “bloc” i, a canvi, el solucionador es premia amb 25 bitcoins. Cada quatre anys la quantitat de BitCoins recompensats per completar un bloc es redueix a la meitat, de manera que el 2009 algú va rebre 50 Bitcoins. I d’aquí a uns quants anys més, la recompensa es reduirà a la meitat.

A mesura que la mineria continua, les mètriques de “dificultat” augmenten en complexitat, cosa que fa que cada nou bloc de Bitcoin sigui més difícil de minar. L’objectiu de la matriu de dificultat és assegurar-se que s’extreu un nou bloc de Bitcoins aproximadament cada deu minuts. Això ajuda a garantir un flux estable i previsible de nous bitcoins al mercat. Una cosa important a entendre és que aquestes equacions no són com les que heu trobat a la vostra classe d’Àlgebra de secundària. Les equacions són extremadament complexes i ara requereixen una gran quantitat de potència informàtica i, en conseqüència, electricitat.

Quan es van llançar Bitcoins, la dificultat era tan baixa que bàsicament qualsevol persona amb un equip podia extraure Bitcoins. A mesura que augmentava la dificultat, també augmentaven els requisits de maquinari. Al cap de poc temps, un simple processador de PC ja no era prou potent per obtenir Bitcoins. No obstant això, els miners van trobar que podien utilitzar targetes gràfiques potents per continuar amb la meva.

Els costos d’electricitat i els requisits de potència de processament van continuar augmentant, però aviat els experts en maquinari van crear matrius de portes (FPGA) programables en el camp. Els FPGA són bàsicament maquinari personalitzat creat específicament per a la mineria de bitcoins. Tenen una gran potència però consumeixen poques quantitats d’energia. Tot i això, els FPGA es van convertir ràpidament en inadequats i, finalment, les empreses de maquinari informàtic van començar a produir xips específics de mineria BitCoin, denominats ASIC, amb l’únic propòsit de mineria. Els ASIC representen el límit teòric del maquinari de mineria de Bitcoin i estan dissenyats des del principi per ser potents, però per consumir poca electricitat. Aquestes dues peces de maquinari són difícils d’explicar, però n’hi ha prou amb dir que són electricitat potent i eficient energèticament.

Una de les funcions més importants de la mineria de Bitcoin és que vincula la moneda a un valor real. Actualment, la majoria de les monedes es componen només de paper o metalls barats sense cap tipus d’or, plata ni cap altra forma de suport. No només això, sinó que els bancs centrals poden crear diners a voluntat. En cert sentit, la majoria de les monedes només tenen valor perquè creiem que sí. En lligar Bitcoins per resoldre equacions complexes, la mineria inculca un cert valor inherent a les monedes. Com a mínim, la mineria de Bitcoin garanteix que les monedes s’hagin de crear realment mitjançant un procés que requereixi esforç i aportació, mentre que els bancs centrals poden simplement crear tants diners com vulguin..

A més, només hi ha 21 milions de bitcoins disponibles per explotar. Actualment, els experts calculen que aproximadament la meitat de tots els bitcoins s’han extret amb èxit. El sistema de mineria està dissenyat per permetre que una equació es resolgui en deu minuts de mitjana. Tanmateix, cada quatre anys es reduirà a la meitat el nombre de bitcoins atorgats per bloc reeixit extret. Això frenarà substancialment el flux de bitcoins al mercat.

Llavors, us heu d’implicar en la mineria de Bitcoin? La veritat és que, a menys que tingueu intenció d’invertir els milers de dòlars que necessita ara per comprar l’equip adequat, probablement la mineria no val la pena. En aquesta etapa, només les empreses serioses o les persones amb grans reserves de capital disposaran dels fons necessaris per comprar els equips potents i eficients energèticament necessaris per resoldre les complexes equacions..

I si esteu pensant a invertir en l’equip, us haureu d’advertir: és una inversió d’alt risc. El maquinari adequat ara pot costar 20.000 dòlars o més i augmenta la competència per obtenir monedes. No només això, sinó que els bitcoins són una forma de moneda tan nova que ningú no sap realment quant valen realment. Els mercats d’intercanvi de Bitcoin han experimentat fluctuacions salvatges, que augmenten a més de 250 dòlars per moneda, abans de caure de nou a menys de 100 dòlars en qüestió de dies. Per tant, abans d’invertir els estalvis de la vostra vida, haureu de dedicar una mica de temps a fer més investigacions.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map