Com comprar Monero: una guia per a principiants

Com comprar Monero: una guia per a principiants

Monero ha guanyat molta atenció pel seu paper com a alternativa de Bitcoin a la xarxa fosca. Després del seu èxit, ara hi ha molta gent que intenta especular sobre el seu preu. En aquest post us donaré una breu visió general sobre Monero i sobre les diferents maneres de comprar-lo en línia.

Com comprar Monero Resum

Per comprar Monero (XMR), seguiu aquests passos:

Si Kraken no funciona, aquí teniu algunes opcions de compra addicionals:

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Així es compra Monero en poques paraules. Si voleu una explicació detallada del procés i Monero continua llegint, aquí teniu el que tractaré:

1. Què és Monero?

Monero pertany a la categoria de monedes anònimes, és a dir, una criptomoneda que, a diferència de Bitcoin, no es pot fer un seguiment públic. Dins d’aquesta categoria també hi trobareu altres dos competidors principals: Dash i Zcash.

Si voleu una breu descripció general de Monero, mireu el nostre episodi de dimarts a la pissarra de Bitcoin:

Monero aconsegueix un bon anonimat mitjançant l’ús de diversos mètodes.

Adreces invisibles sense enllaçar

La reutilització de les adreces és un dels problemes habituals de privadesa de Bitcoin. La recepció de diversos pagaments a una sola adreça permet a tothom que conegui la vostra adreça fer un seguiment del seu saldo i de totes les transaccions entrants i sortints relacionades.

El pitjor és que fins i tot es poden vincular adreces separades a la cartera a causa de la manera com Bitcoin gestiona el canvi. Per aquest motiu, el desenvolupador bàsic de Bitcoin, Luke Dash Jr., va dir que “només un ximple utilitzaria Bitcoin tal com és avui per darknet”.

No existeix cap problema de privadesa a Monero. Totes les adreces de destinació estan ocultes dins de la seva cadena de blocs, de manera que només l’emissor i el receptor les poden identificar. L’anàlisi de la cadena de blocs Monero mai revelarà l’adreça de destinació en què es rep XMR.

En canvi, només és visible un hash criptogràfic de la destinació, únic per a totes i cadascuna de les transaccions. Només l’emissor o el receptor pot descodificar-lo per revelar l’adreça real. Aquestes adreces ocultes es coneixen com a “adreces furtives”.

Més enllà dels beneficis evidents de privadesa, les adreces sigil·les presenten una sèrie de ramificacions, com ara impossibilitar la determinació de la distribució XMR actual entre adreces.

RingCT

L’import que s’envia en qualsevol transacció Monero queda confós per la transacció confidencial de l’anell o, en resum, per ringCT. (molt) En poques paraules, en lloc de transmetre la quantitat real que s’envia, l’usuari només transmet una petita informació d’aspecte aleatori.

Aquesta informació és suficient per verificar que l’import que s’envia és legítim i es manté privada l’import real.

Pagaments per signatura de l’anell no rastrejables

Les signatures de timbre són una manera d’ofuscar la identitat del remitent a Monero. Sempre que signo una transacció XMR, s’afegeixen signatures addicionals a la meva pròpia signatura, de manera que és pràcticament impossible distingir qui ha enviat la transacció..

La combinació dels 3 elements anteriors fa de Monero un laberint de miralls per a qualsevol possible rastrejador. No es pot determinar cap enllaç definit, només la difusa possibilitat d’un enllaç.


2. Com comprar Monero (XMR) en 3 passos

Pas 1: Obteniu una cartera Monero

La forma més segura d’emmagatzemar Monero seria en una cartera de maquinari. Avui en dia, només les carteres Ledger admeten Monero.

L’ús d’una cartera de maquinari us proporcionarà la seguretat d’emmagatzemar la vostra clau privada (és a dir, la vostra “contrasenya” fora de línia), mentre que podreu enviar XMR fàcilment a través d’una interfície d’escriptori quan sigui necessari. L’inconvenient és, per descomptat, que les carteres de maquinari costen diners.

Si no voleu utilitzar una cartera de maquinari, sempre podeu utilitzar una cartera de programari lliure. Recomano utilitzar el fitxer cartera oficial d’escriptori dels devers de Monero.

Si no us preocupa un nivell de privadesa inferior, Cartera web MyMonero és convenient d’utilitzar i no requereix que descarregueu la cartera completa de l’escriptori Monero.

MyMonero és un servei que proporciona comptes Monero allotjats gratuïtament per a aquells que prefereixen no executar ells mateixos un client Monero complet o per a aquells que utilitzen dispositius amb recursos limitats. Es va desenvolupar amb l’assistència de l’equip Monero Core.

Podeu accedir al vostre compte des de qualsevol dispositiu, sempre que tingueu accés a la vostra clau d’inici de sessió privada. MyMonero mai coneix la vostra clau d’inici de sessió privada i, per tant, no pot gastar els vostres fons sense la vostra autorització. Tota la criptografia privada es realitza localment al dispositiu.

Finalment, també podeu utilitzar Exodus: una popular cartera de programari que admet XMR i més de 100 actius criptogràfics diferents. La cartera també inclou un canvi integrat per canviar XMR per altres criptomonedes i viceversa.

Localització de la vostra adreça de Monero

Un cop tingueu la cartera Monero, haureu d’obtenir la vostra adreça XMR. L’adreça és una cadena molt llarga de lletres (majúscules i minúscules) i números que comença amb un “4”. Aquí teniu un exemple:

46awGHmrCxk7iei4pGPxXRUmL3Xy6K7KBeY4DFTyX86d8su49r5JzC2YsPZohoF5sqCxqhGUAYV5SQ8jUp2SyvsaKmTwPE2

Pas 2: cerqueu un intercanvi XMR

Local Monero és un mercat que reuneix compradors i venedors on podeu trobar una gran varietat d’opcions de pagament per comprar Monero.

Kraken permet dipòsits fiduciaris que permeten comprar Monero directament. Això, però, requereix que seguiu el procés de verificació d’intercanvi.

Una altra manera de comprar Monero és primer comprar Bitcoin o Ethereum amb fiat (és a dir, USD, EUR, GBP) i després canviar el vostre Bitcoin per Monero a través de Binance. Podeu comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit a través de Coinmama.

Les opcions addicionals per al comerç de Bitcoin o Ethereum per a Monero inclouen els següents intercanvis: Bitfinex (ja no accepta clients dels EUA), HitBTC, Poloniex, Bithumb i Bittrex.

Pas 3: retireu les monedes

Un cop hàgiu comprat el Monero a l’intercanvi seleccionat, assegureu-vos de traslladar-lo a la vostra cartera. No deixeu mai les vostres monedes en un canvi, ja que les deixa fora del vostre control.

Un cop les monedes arribin a la cartera, heu acabat amb èxit el procés de compra de Monero.

3. Preguntes més freqüents

Quant val Monero?

1 XMR equival a 138 USD

Com comprar Monero a Kraken?

Es pot comprar Monero amb targeta de crèdit?

No hi ha manera de comprar Monero directament amb una targeta de crèdit. L’única opció és comprar Bitcoin o Ethereum amb una targeta de crèdit i després canviar-lo per Monero.

4. Conclusió

La majoria de les criptomonedes només són bones per especular. Monero és dels pocs que em sento còmode aguantant a llarg termini. Monero ha demostrat ser útil i, malgrat alguns dels seus usos, legítim.

De les tres monedes anònimes més importants, Monero sembla tenir el màxim avantatge en matèria de tecnologia i adopció.

Heu tingut experiència amb la compra de Monero? Si és així, m’encantaria saber-ne a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

“>

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map