Cryptsy Mentir sobre el compliment de totes les lleis estatals

L’intercanvi de criptomonedes Cryptsy fa temps que ha afirmat que compleix totes les lleis i regulacions relatives a les operacions de l’intercanvi. A la part inferior de cada pàgina de l’intercanvi es mostra un número de registre MSB i les condicions del servei expliquen el fet que són titulars de llicències MSB. L’empresa es troba sota les directrius de FinCen per a empreses de serveis monetaris, a més de les directrius, regulacions i lleis d’àmbit estatal per als estats on opera..

Peu de pàgina web de Cryptsy

Cryptsy fa temps que ha declarat públicament a través de diverses vies que l’empresa compleix plenament totes les lleis aplicables sobre l’intercanvi de diners. Una investigació de Coin Fire ha trobat que, tot i que Cryptsy està totalment registrat a FinCen per operar un negoci de serveis monetaris, no tenen els registres adequats i la capacitat per operar legalment a la majoria dels estats dels Estats Units. El número de registre MSB 31000061019575 torna a Project Investor Inc., que fa negocis com Cryptsy.

Registre Cryptsy FinCen

L’empresa DelRay Beach Florida no va respondre a les sol·licituds repetides de Coin Fire per als números de llicència estatal aplicables ni tampoc va respondre a múltiples intents de comentaris. Com a part de la investigació, l’equip d’investigació de Coin Fire va començar a estudiar l’estat de Project Investor Inc en diversos estats per determinar on tenien una llicència adequada per operar com a negoci de serveis monetaris. També hem parlat amb Adam Atlas, un advocat especialitzat en serveis legals per a empreses de serveis monetaris i empreses de divises virtuals per obtenir més informació sobre llicències estatals i registres als Estats Units..

Sr. Adam Atlas, Esquire

El senyor Atlas lidera la firma Adam Atlas Advocat. Atlas és llicenciat en dret civil, llicenciat en dret comú i llicenciat en arts en ciències polítiques amb distinció, tots procedents de la Universitat McGill, que va incloure un any de canvi a la Universitat Nacional de Singapur. Atlas és membre del Col·legi d’Advocats de l’Estat de Nova York i del Col·legi d’Advocats de la província de Quebec des de 1998. La seva empresa va generar algunes de les directrius publicades sobre moneda virtual per a FinCen. Els intercanvis com ara Cryptsy són necessaris per obtenir un registre MSB a FinCen i, a continuació, registrar-se i obtenir llicències per a estats i territoris individuals abans de fer negocis. Tot i que el registre FinCen és relativament senzill per a una empresa, molts estats requereixen una llicència per a aquest tipus de negoci. No tenir aquestes llicències mentre s’ofereixen serveis als clients d’aquests estats pot comportar greus conseqüències. Atlas va dir-ho a Coin Fire,

“Quan sou un MSB potencial, heu de preguntar-vos si sou un MSB segons la llei federal i també fer la pregunta segons totes les lleis bancàries estatals. Hi ha un grapat d’estats com Montana que no tenen requisits de llicència MSB “. Només registrar-se a FinCen no fa que de sobte una empresa sigui legal per operar a tots els estats i territoris i Atlas ens diu: “La resposta breu és no, però la resposta llarga és que en un grapat d’estats que no regulen els MSB ni els VCB podeu començar a operar “.

Simplement obrir botigues a Internet sense les llicències adequades en molts estats pot comportar conseqüències de gran abast.

Atlas va dir: “Si esteu decidit a operar un negoci de serveis monetaris sense la llicència necessària aplicable segons la legislació estatal, esteu exposat a sancions penals civils i potencials tant en la legislació estatal com en el dret federal segons el codi dels EUA diu que és un delicte federal incomplir la llei estatal ”.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Llista MSB de Virgínia

Els estats que no requereixen una llicència per funcionar com a MSB o VCB, com Montana, no es van incloure a la cerca de llicències Coin Fire. En tots els casos en què l’estat o el territori van respondre a la nostra consulta, se’ns va dir que Project Investors i Crypsty no estan autoritzats per a operacions al territori o estat amb cap nom. La manca de llicències a cada estat o territori passa directament davant les declaracions de Cryptsy segons les quals l’empresa compleix plenament totes les lleis i regulacions aplicables per operar com a central als Estats Units. [identificador de taula = 9 /]

Nota: Atlas no ha investigat Cryptsy per veure quines llicències té i no té i no va oferir cap opinió sobre el seu compliment específic de la legislació federal o estatal específicament.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map