Ерик Вурхис: опитът като биткойн предприемач го научи „че Америка е лъжа“

Ерик Вурхис е добре познат герой от биткойн света. Освен че помага да се изгради важна част от криптовалутната екосистема, защитава и популяризира биткойн, наскоро той стана по-известен с това, че човекът зад първата транзакция с милионери във вселената на виртуалната валута: той продаде базирания на биткойн уебсайт за залагания SatoshiDice за 12 милиона долара.

Биткойн предприемачът, който откри Биткойн през май 2011 г., разговаря с Биткойн Списание за тази транзакция и много други проблеми, свързани с Биткойн. Спомняйки си деня, когато откри криптовалута, той казва, че „този ден е бил един от най-важните дни“ в живота му. „Това беше като да откриеш някаква велика истина, като да видиш бъдещето. Напуснах всичко, което правех, и скочих надолу в заешката дупка ”, добавя той.

„Беше доста безобидно, но имаше дълбоки последици! Бях в круиз във Facebook и видях публикация на приятел, в която се споменаваше някаква странна валута, която бе поскъпнала с милион процента от предишния октомври. Щракнах върху връзката, прочетох за това нещо, наречено Биткойн, и го отхвърлих направо като абсурдно. Фалшивите пари в интернет не ме привличаха. След това прочетох още и още, и намерих елегантен отговор на всеки скептичен въпрос, който се появи в съзнанието ми. След няколко часа бях напълно закачен и осъзнах, че това ще промени света и по-добре да разбера за какво, по дяволите, става въпрос ”, Ерик Ворхис обяснява.

За него най-важната характеристика, която биткойн може да предложи, е фактът, че е децентрализиран, „че той няма нито един човек или група хора, които да го контролират. (…) По този начин биткойнът е политически неутрален. Не изключва никого, няма географски ограничения, не прави преценки относно използването му. Няма условия за обслужване. Биткойнът е чисто технологичен инструмент, който непременно ще революционизира обществото и накрая ще отдели парите и държавата. Децентрализираната природа е това, което дава възможност на цялата тази магия ”.

Според Ерик Ворхис, „Биткойнът е абсолютно див запад на финансите и слава богу. Представлява цял легион авантюристи и предприемачи, поемащи рискове, изобретатели и решаващи проблеми. Това е границата. Огромни количества богатство ще бъдат създадени и унищожени, когато този нов пейзаж бъде очертан. Вярвам, че ефектите от това приключение ще бъдат дълбоки ”.

Продължавайки от мненията си за криптовалутата и възможностите, които виртуалната монета може да донесе, интервюто променя своя курс и Vorhees започва да говори за SatoshiDice. „Не съм създал SatoshiDice, но съм ангажиран с него. Честно казано, опитът ми не беше толкова приятен, колкото би трябвало да бъде, тъй като да съм американски гражданин е огромна отговорност и постоянно се притеснявам, че правителството на САЩ ще ми навреди по някакъв начин ”, казва той.

Vorhees разказва, че през последната година е научил това „Америка не е страната на свободните пазари и свободните хора, за която се рекламира да съм в държавни училища, когато пораснах ”. Сега той вижда страната и особено нейното правителство като „отвратителен апарат, който краде, вреди и затваря хора, които не са наранили никого“.

„Накратко, опитът ми като предприемач в„ страната на свободните и дома на смелите “, както по отношение на SatoshiDice, така и в другите ми проекти, ме научи, че Америка е лъжа. Това се превърна в жалка феодация и бих искал американците да се събудят по дяволите и да видят какво се случва ”, уверява предприемачът.

И какво казва Ерик Ворхис за хората, които критикуват SatoshiDice за спам в мрежата? „Има редица хора, които ме мразят и мразят SatoshiDice, защото това е причинило толкова много транзакции в мрежата. Те го наричат ​​спам, защото вярват, че техните транзакции са по-легитимни от моите и по този начин моите са спам. (…) SatoshiDice плаща стандартната биткойн такса за всяка отделна транзакция и по този начин е платил повече за подкрепа на мрежата за добив, отколкото всички останали, взети заедно. Критиците отвръщат, че има и други външни фактори, причинени от SatoshiDice. Е, това е вярно и биткойните по-добре да разрешат този проблем и той ще го направи. Предлагал съм нетривиални суми пари на хората, върху които да работят и да намират добри решения, но тези неща отнемат време. В крайна сметка хейтърите ще мразят ”.

А какво ще кажете за регулирането на биткойн? Според Vorhees, ако биткойнът успее, „той неизбежно ще отстъпи властта на правителствата, защото голяма част от властта на правителството идва от способността му да отпечатва и контролира валутата, която субектите му използват. Мисля, че би било трудно да се твърди, че биткойнът би отдръпнал обществото от индивидуалната свобода и като такъв е много либертарианска технология. “.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

За сега, това, от което биткойн наистина се нуждае, е по-добър начин да купувате и продавате бързо криптовалута. „В САЩ BitInstant и CoinBase вършат разумна работа, но трябва да бъдат по-добри и по-конкретно по-бързи. И докато САЩ са в категорията „разумни“, другаде по света се нуждаят от много по-добри начини да купуват и продават бързо. Възможността да се придвижвате и излизате от биткойн по начин без триене е това, което позволява да се случи магията – това е, което придава полезност на аспекта на платежната система, а платежната система е това, което дава на валутата нейната стойност.

Чрез bitcoinmagazine.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map