Кратки актуализации на монети: Преминаване към 2015 г.

Напоследък Coin Brief е тихо, тъй като празниците, натоварените графици и други неща държат много от нас заети. С напредването през 2015 г. обаче очаквайте връщане към по-голям обем съдържание. В момента имаме няколко задълбочени статии, по които се работи, които отнеха доста време, за да завършим, включително анализ на Paycoin, последните събития около GAW Miners и обяснение на нашите GAW реклами (има причина, поради която все още са там). Освен това има няколко по-малки статии за обратната горелка, които ще бъдат завършени след завършване на по-подробните статии.

Това обаче не е смисълът на тази актуализация. Бихме искали да направим няколко съобщения и да имаме няколко искания за нашите потребители, ако някой желае да помогне.

Налични позиции на автора

Повечето от нашите автори пишат за Coin Brief отстрани, като същевременно поддържат работа на пълен работен ден или посещават училище. За съжаление, поради това няколко от нашите минали автори вече нямат време да пишат или могат да отделят време за писане само в редки случаи. Докато Coin Brief винаги е отворен за кандидатстване за авторски позиции, това скорошно забавяне означава, че имаме нужда от няколко души, които да изпълнят няколко конкретни роли.

  • Първо, имаме нужда от автор с богат опит в копаенето Биткойн и altcoins, който също така добре разбира техническите аспекти на технологията, базирана на блокчейн. Опитът със сериозна криптовалутна дневна търговия или управление / управление на майнинг пул също е плюс, но изобщо не се изисква.
  • Второ, имаме нужда от автор, който може интелигентно да пише за предстоящи компании, валути, системи и т.н., които в момента не са добре известни. Ако сте човекът, който постоянно търси информация за най-новите, най-амбициозни проекти, тогава ще се радваме да имате.
  • И накрая, имаме нужда от автор с възможност за бързо писане на кратки, информативни статии за последните новини, както се случва. Ако писането е лесно за вас, вече имате настройка на системите да ви изпраща незабавно всички новини, свързани с криптовалута, и имате гъвкав график, изпратете ни съобщение.

Предпочитаме автори, които говорят английски като свой основен език, но ще разгледаме изключителни личности, които са научили английски като втори (или по-късен) език. Във всеки случай е необходимо авторът да разбира добре граматиката и времето, както и способността да избира подходящи думи. Ако отговаряте на тези критерии и искате да кандидатствате за едно от трите необходими места или просто смятате, че ще бъдете силно допълнение към екипа на Coin Brief, моля, изпратете ни имейл на форма за контакти.

Очаква се новият кратък уебсайт за монети

Въпреки това липсва дизайнер на UI / UX. Нашият основен уеб разработчик може да се справи сам, ако е необходимо, и го прави досега. И все пак това би спестило много време и би било много полезно да имате малко помощ по отношение на дизайна. Голяма част от работата е завършена и новият сайт вече изглежда доста хубав, но ние искаме да го направим възможно най-близо до перфектен.

Ако сте опитен дизайнер и искате да помогнете за създаването на страхотно изживяване за потребителите на Coin Brief, моля изпратете копие от автобиографията си и / или мостри от предишна работа на форма за контакти.

Помогнете ни да подобрим настоящия и бъдещия уебсайт

Докато новият уебсайт е в процес на изграждане, все пак бихме искали да подобрим съществуващия уебсайт. Ако желаете да помогнете с това, моля посетете този формуляр на Google и ни кажете какво мислите. Нито един от въпросите не е задължителен, затова отговорете на толкова малко или толкова, колкото искате.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Нашата програма за представители на монети ще се променя и разширява

Преди известно време стартирахме нашата Представител на програма за монети като експеримент. Тази програма позволява на лица, които участват в някоя от общностите на цифровата валута, да кандидатстват за представител на тяхната общност. Да бъдеш представител позволява на лицето да пише статии в Coin Brief и да ги изпраща за публикуване. Някои общности изпратиха множество представители, други изпратиха един, много изпратиха нито един, но програмата имаше общ успех. Докато активно рекламирахме, имахме доста голямо участие от кандидатите.

В процес сме на обновяване на тази програма, опростяване на процеса на регистрация и разширяване. Скоро ще представим нашата нова програма, която ще позволи на всеки да кандидатства, за да пише в Coin Brief, но на различни позиции. В момента планът е да се създадат представители на индустрията, представители на компании, представители на монети и „несвързани индивидуални“ позиции (заглавия подлежат на промяна). Всички тези позиции ще имат различни критерии / правила за кандидатстване и писане за всяка група.

Също така ще коригираме един надзор от първоначалната представителна програма, което беше липсата на ясни етикети. Статиите, написани от представители в новата програма, ще бъдат ясно идентифицирани като такива, за да се избегне объркване / заблуда на другите ни потребители.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map