Llançament Alpha Wallet Dark 4

Cartera fosca

El Ruta de la Seda es va convertir en el primer mercat en línia de gran èxit que opera exclusivament en criptomoneda, amb un rècord de subministrament d’articles que no es podrien obtenir. Ja siguin intoxicants il·legals, les possibilitats creixents de jocs d’apostes o materials il·lícits de qualsevol naturalesa, el mercat negre en línia té la capacitat d’entrar a totes les escletxes de la nostra societat. La Ruta de la Seda va utilitzar la cartera dels usuaris, juntament amb un mesclador, un sistema de reputació, missatges privats, pàgines de venedors i àrbitres. Bitcoin és la criptomoneda principal que s’utilitza en aquestes transaccions en línia i, tot i que és privada, funcions com un llibre major en línia poden fer que alguns que vulguin romandre completament invisibles siguin desconfiats. Un grup de codificadors, conegut com a unSystem, va llançar Dark Wallet l’1 de maig de 2014. Dark Wallet és una aplicació dissenyada per cobrir completament les identitats i activitats dels seus usuaris, d’una manera que intenta proporcionar als usuaris de Bitcoin el tipus d’anonimat Darksend de Darkcoin proporciona a Darkcoin usuaris.

El programa tracta d’eliminar la regulació governamental que dependrà de lligar bitcoins específics a una persona mitjançant la seva cartera. Mitjançant un xifratge complex i la barreja de pagaments dels usuaris en un wad que no es pot rastrejar, es busca fer que el capital en línia no es pugui localitzar completament. Això té el potencial d’encendre’s mercats negres com la Ruta de la Seda. Més generalment, el seu objectiu és proporcionar eines xifrades a les masses i obrir una nova gamma de possibilitats comercials.

Arquitectura

Dark Wallet utilitza libbitcoin, un altre projecte de l’equip UnSystem, com a estàndard de Bitcoin. Està en desenvolupament des del maig del 2011. Libbitcoin proporciona codi asíncron que serveix de base per a diversos altres projectes. El projecte afirma estar principalment interessat en el protocol original de Satoshi, amb l’objectiu de crear una arquitectura extensible, escalable i flexible que permeti que Bitcoin sigui altament configurable. Tot això d’acord amb l’enfocament de l’equip en la privadesa juntament amb el creixement de Bitcoin, augmentant la flexibilitat i mantenint tot el sistema el més descentralitzat possible. Dark Wallet també utilitza Obelisk, una consulta sobre blockchain. També és escalable i es basa en aplicacions financeres. Obelisk també té un client basat completament en Python i una biblioteca, que permetrà portar fàcilment a múltiples plataformes, inclosos Android, Windows i Mac. L’equip també treballa en biblioteques Javascript per a una major difusió de Dark Wallet, juntament amb connectors per permetre als serveis web accedir a tecnologies criptogràfiques similars. Per amagar les transaccions, Broadcaster, un servidor intermediari de tercers, transmet transaccions barrejant-les amb altres transaccions de cartera. També té la capacitat de tenir una opció de taxa ajustable de velocitat de descobriment.

El procediment utilitzat per propagar les transaccions s’anomena Coin Join. En eliminar la suposició que la persona que es troba en el receptor, de A a B, és la mateixa que la persona que rep els fons d’una transacció, de C a D, es poden confondre B i D de la mateixa manera que es poden confondre A i C, per tant creant una sèrie anònima de transaccions entre les quatre persones. Cada signatura d’una transacció multisignatura esdevé independent. Això permet als usuaris de Bitcoin escollir una sèrie d’entrades a utilitzar, juntament amb una sèrie de sortides per rebre fons. Llavors, cada transacció es pot signar independentment i les seves signatures es combinen. Tot i això, no es verificarà fins que no es proporcioni cada signatura. Cadascuna de les claus associades al multikey s’utilitzarà per a la verificació de la comunitat i també per emmascarar la identitat del propietari singular del Bitcoin. Els usuaris poden negar-se a signar una transacció amb la qual vegin que té problemes. Coin Join s’utilitzaria quan diverses persones compren en una àrea determinada o envien fons a un compte singular, de manera que els dos o més usuaris col·laborarien per obtenir privadesa i facilitar la càrrega a la xarxa. Les transaccions unides no es poden distingir d’una transacció normal, si aquest sistema es generalitzés, fins i tot aquells que no utilitzessin Coin Join augmentarien la seva privadesa, ja que la combinació d’entrada no serà una prova molt forta del control d’una cartera. La unió de monedes és possible sense alterar cap codi fonamental de Bitcoin.

Efectes sobre el preu de Bitcoin

En alimentar directament el mercat negre i augmentar la seguretat, Dark Wallet té el potencial augmentar el preu de Bitcoin significativament. L’augment de la seguretat i, per tant, la comoditat, atrauria les persones a la recerca de béns que no es podrien obtenir o que pretenen mantenir secretes les seves transaccions financeres. Això fa que comprin més Bitcoin a preus més alts. Tot el valor de Bitcoin continuaria augmentant, provocant més inversions per part dels que debaten sobre la implicació amb Bitcoin. Això cridaria encara més l’atenció sobre Dark Wallet i, potencialment, crearia un cicle subtil que ajudaria regularment a augmentar els preus de Bitcoin.

Versió Alpha 4

Llançada el 13 de juny de 2014, la versió Alpha 4 de Dark Wallet té com a objectiu oferir una automatització multisignatura, de manera que no és necessària la signatura manual multidisciplinar. El nou desenvolupament acaba amb la molèstia anterior d’haver de copiar-enganxar scripts senars per tal que es pugui dur a terme la signatura multisigna. Les funcions bàsiques de Dark Wallet ja estan al seu lloc, per tant, el desenvolupament ha avançat fins a una etapa en què la seguretat, l’estabilització i la facilitat d’ús s’han convertit en el focus del desenvolupament. La mecànica d’aparellament del vestíbul va obrir la porta, de manera que les signatures multisignatures es poden enviar automàticament a altres usuaris, cosa que també permet propagar les signatures a altres membres del fons d’una cartera específica. Ara, quan es creen fons, també s’envien a propietaris aparellats. Es notifica a aquests parells perquè acceptin els fons, cosa que permet la importació de la cartera. Els fons gastats es propaguen per emmascarar-los, els companys poden signar els fons i es propaguen les signatures. Quan un parell determinat rep prou signatures, emetran la transacció i es deté la propagació, ja que els fons s’han transferit amb èxit en secret. La versió alpha 4 va trigar més del previst a causa del desenvolupament dels fòrums unSystem i la traducció de les pàgines wiki de unSystem al farsi i al castellà. Està previst que la versió beta arribi aviat, tot i que cal fer molta feina.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Els desenvolupadors animen els provadors a utilitzar monedes de testnet, i no bitcoins reals, amb Dark Wallet, fins que el sistema estigui completament assegurat i provat a fons.

Les notes completes de la versió estan disponibles aquí.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map