L’Oficina fiscal d’Austràlia (finalment) publica les directrius de Bitcoin

El Oficina australiana de tributació (ATO) té va llançar alguns molt esperats orientació sobre els impostos relacionats amb Bitcoin. La comunitat de criptomonedes ja sabia que l’autoritat estava treballant en algunes regles noves i el moment de l’alliberament té molt de sentit, ja que les directrius es publiquen juntament amb les declaracions d’impostos sobre la renda 2013-1014 d’Austràlia.

El nou conjunt de regulacions també es fa públic a temps per guiar el creixent grup de Bitcoiners que està desenvolupant la criptoescena a Austràlia. Segons CoinTelegraph, Actualment, Austràlia té al voltant de 40.000 usuaris actius de BTC, a més de 190 empreses que admeten Bitcoin.

Les xifres revelades per l’Associació Bitcoin d’Austràlia mostren que la quota australiana de capital de mercat de Bitcoin és actualment gairebé del dos per cent, la qual cosa significa que la capitalització de mercat d’Austràlia equival a aproximadament 120 milions de dòlars.

Respecte a les noves directrius de Bitcoin, “es va emetre el document d’orientació i els esborranys de resolucions fiscals proporcionar certesa per a la comunitat australiana sobre el tractament de criptomonedes de l’ATO dins del marc legislatiu actual, va dir Michael Hardy, comissari adjunt sènior de l’autoritat.

El resum del reglament explica que:-

La transacció amb Bitcoins és similar a un acord de permuta, amb conseqüències fiscals similars.

L’opinió de l’ATO és que Bitcoin no és ni diners ni moneda estrangera, i el subministrament de Bitcoin no és un subministrament financer a efectes de l’impost sobre béns i serveis (GST). Bitcoin és, però, un actiu a efectes de l’impost sobre les plusvàlues (CGT).

Els registres que necessiteu en relació amb les transaccions de Bitcoin són:

Això vol dir Les transaccions de Bitcoin ara s’haurien de tractar com a transaccions de canvi amb conseqüències fiscals comparables, tret que es produeixin amb finalitats comercials. “S’anima a les persones que participen en la compra o venda de Bitcoin o d’altres criptomonedes, ja siguin particulars o empreses, que llegeixin la nostra guia. Si les directrius no cobreixen les seves circumstàncies, poden demanar una resolució privada posant-se en contacte amb nosaltres ”, diu el document.

Les directrius també fan referència als punts següents:-

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
 • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
 • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
 • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
 • Very high liquidity
 • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
 • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
 • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.
 • Ús de Bitcoin per a ús personal – No hi haurà cap implicació en el GTS ni en l’impost sobre la renda per a les persones que facin servir Bitcoin per a transaccions personals. Si l’usuari no és propietari d’una empresa i només vol pagar pels serveis i béns a Bitcoin, no serà susceptible de cap tipus de declaració d’impostos. Tot i això, les compres no han de superar els 10.000 AUD.
 • Ús de Bitcoin per a empreses – Aquells que vulguin utilitzar Bitcoin per a negocis i canviar-lo per serveis i béns hauran de registrar el valor de les compres en dòlars australians i mencionar-lo com a part dels seus ingressos. El procés és similar a la de rebre una contraprestació no en efectiu durant una transacció de permuta. Quan una empresa rep bitcoins a canvi de serveis i mercaderies, pot ser susceptible de cobrar els GTS en aquests bitcoins.
 • Ús de Bitcoin per a serveis i béns – Les empreses que vulguin comprar articles comercials amb Bitcoin tenen dret a una deducció derivada del valor d’aquests articles específics. El GTS es calcularà després del valor general de mercat dels serveis i béns. Això serà igual a una valoració de mercat justa de Bitcoin en el moment de la transacció.
 • Guanys sobre el capital – ATO esmenta que pot haver-hi conseqüències fiscals sobre les plusvàlues quan les empreses disposin de bitcoins. Tot i això, qualsevol plusvàlua es reduirà en l’import inclòs en els ingressos quantificables d’aquesta empresa com a ingressos normals.
 • Utilitzar Bitcoin per pagar els sous – Quan els empleats tenen un contracte de treball amb una empresa i opten per ser pagats en bitcoins en lloc de dòlars australians, el pagament es considera avantatges fringe, la qual cosa significa que l’empresari serà susceptible de les disposicions de la Llei d’avaluació d’impostos Fringe Benefits.
 • Mineria de Bitcoin – els ingressos derivats de l’extracció de bitcoins com a empresa s’inclouran als ingressos avaluables d’aquesta empresa. Durant el procés d’explotació minera, totes les despeses ocasionades rebran una deducció. La pèrdua durant el procés de mineria pot comportar provisions per a pèrdues no comercials.

Segons l’ATO, les persones que facin servir Bitcoin fora de l’àmbit empresarial no hauran de pagar ni patir cap impost sobre la renda Impost GTS implicacions. Dins d’aquestes operacions, la criptomoneda es considerarà un bé d’ús personal.

Font de la imatge: Wikimedia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map