Males notícies per a Bitcoin: el grup de treball dels Estats Units llançarà “Reglament de Bitcoin”

Exempció de responsabilitat: les opinions d’aquest autor no reflecteixen les opinions de coinbrief.net.

Recentment, s’ha anunciat que un grup de treball dels Estats Units, format per reguladors federals, es prepara per llançar un “Bitcoin llibre de regles “que” protegirà els usuaris de la moneda virtual contra el frau sense sufocar la tecnologia incipient “. Tot i que alguns anuncien aquest anunci com una bona notícia per a Bitcoin, afirmant que reforçarà la criptomoneda protegint els usuaris del frau, l’anunci és realment un desenvolupament negatiu a la comunitat Bitcoin. Qualsevol tipus de regulació de Bitcoin restringirà necessàriament la seva capacitat d’expansió, de manera que serà menys probable que reemplaci el sistema de diners centralitzats fiduciaris.

El debat sobre la regulació de Bitcoin

Per què necessitem alguna regulació governamental de Bitcoin en primer lloc? Alguns poden dir que necessitem aquesta regulació per evitar un altre col·lapse de l’intercanvi, que recorda el recent Mt. Gox debacle. No obstant això, el mercat ja ha resolt aquest problema per si mateix sense cap interferència del govern. Els intercanvis van prendre mesures immediatament per garantir la seguretat dels fons dels seus usuaris per evitar que la gent retirés els seus diners de les borses. Ara, no és molt probable que vegem una altra bretxa de seguretat similar a la del Mt. Gox. Si ho fem, requeriria una gran habilitat per trencar les mesures de seguretat de les borses més populars. Tant és així que un tal pirata informàtic, o pirates informàtics, probablement seria capaç d’evitar qualsevol mesura de seguretat o regulació del govern amb facilitat. Si deixem el mercat per operar per si sol, desenvoluparà solucions als problemes més ràpid que el govern i amb més eficàcia que el govern. De fet, el mercat pot resoldre problemes que els consumidors ni tan sols saben que tenen. Els governs només poden actuar retroactivament, mentre que els agents del mercat prenen mesures preventives per protegir els seus beneficis, cosa que fa que tots els participants del mercat siguin més segurs i amb més èxit.

Ara, no s’ha esmentat cap normativa específica en aquest anunci recent. No obstant això, podem endevinar, amb un grau just d’exactitud, que aquesta regulació anirà dirigida a les operacions dels intercanvis Bitcoin, ja que els reguladors van assenyalar que pretenien que la tecnologia real de Bitcoin continués sent lliure, protegint els consumidors de frau. L’única manera de “protegir” contra el frau, sense comprometre la tecnologia bàsica de Bitcoin, seria restringir la llibertat dels intercanvis. La imposició de qualsevol tipus de regulació restrictiva a les borses de Bitcoin sens dubte encarirà la realització d’un canvi, limitant així la quantitat de competència al mercat. Aquest tipus de regulació de la matança de la competència obre el camí a un monopoli i a governar el mercat amb un puny de ferro. Ja sabem què pot passar quan la major part de l’activitat d’intercanvi es concentra en una empresa.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

La regulació de Bitcoin pot conduir a monopolis injustos

Facilitar la monopolització de les empreses individuals per a un mercat complet segur que ens prepararà per a un altre desastre de tipus Gox. Si el monopoli de les borses sorgeix com a resultat de la regulació del govern, tindrem una empresa responsable del 100% del comerç de borses als Estats Units sense responsabilitzar-se davant els consumidors. Si els tancs d’intercanvi, el govern no castigarà els seus gestors. El govern resoldrà el canvi per evitar un desastre i el canvi continuarà gestionant els nostres diners de manera irresponsable.

La bellesa del mercat és que sempre hi ha opcions. Si un negoci falla o no satisfà completament els consumidors, sempre hi haurà competidors que es posin en marxa. Aquest tipus de competència és l’essència de la innovació. És el que fa avançar el mercat. És el que fa que les empreses responguin als consumidors. Quan intervenen els governs, els avenços positius al mercat gairebé sempre s’alenteixen o s’aturen completament. Per què voldríem fer-ho als intercanvis de Bitcoin? Ara mateix, els intercanvis són els centres d’activitat de Bitcoin. Com que hi ha molt poques feines que paguen a Bitcoin, l’única manera per a moltes persones de presentar una reclamació a la comunitat Bitcoin és comprar monedes en una borsa. Això dóna als intercanvis una quantitat considerable de poder, de manera que és molt mala idea concentrar aquest poder en un intercanvi o en un nombre reduït d’empreses, mitjançant la implementació d’una legislació restrictiva..

El mercat lliure és el millor per a Bitcoin

Aquestes regulacions de Bitcoin podrien ser les següents Neutralitat de la xarxa. Sabem que la neutralitat de la xarxa induirà una enorme monopolització del mercat d’Internet, a causa del fet que l’empresa amb més diners serà capaç d’esclafar tots els competidors que no poden assumir el cost de veure’s obligada a proporcionar velocitats de connexió més baixes. Si el govern dels Estats Units aprova una legislació per regular els intercanvis de Bitcoin, definitivament serà molt més car si els intercanvis més petits i nous competeixen amb els intercanvis molt més grans i fermament establerts..

Què passaria si el Japó hagués establert regulacions sobre les borses japoneses durant el Mont. Era Gox? Què passa si tot l’activitat comercial de canvi s’havia vist obligada a entrar a Gox com a conseqüència d’una regulació restrictiva? L’accident hauria estat molt més gran i molt més devastador. No cometem aquest error ara que Bitcoin és encara més rellevant. La criptomoneda prospera en la descentralització i va néixer de l’anarquia. Bitcoin no necessita un arnès i, certament, no necessita un govern nacional per prendre les regnes. No necessitem que el govern ens atengui ni que ens protegeixi de Bitcoin, ja que som molt més resistents del que ens atorga el govern. Deixeu que el lliure mercat segueixi el seu curs. La llibertat aportarà més prosperitat a la comunitat Bitcoin que centralització mai va poder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map