Una anàlisi de Bitcoin vs Litecoin i Gold vs Silver

Ningú discuteix Bitcoin com el “patró d’or” de les criptomonedes. Cap altra moneda s’acosta al límit de mercat i al volum diari (en dòlars). Bitcoin, com a pioner de l’economia criptogràfica, ha gaudit dels avantatges de ser el primer motor en aquesta nova era financera. De la mateixa manera, generalment s’accepta això LTC és el “patró de plata” dels cryptos. Des del seu disseny fins als seus inicis, Litecoin ha estat titllada de “plata a bitcoins d’or”.

De fet, en l’anunci del llançament de Litecoin de Charlie Lee, va afirmar:

“Litecoin és el resultat d’alguns de nosaltres que ens vam unir a IRC en un esforç per crear una moneda alternativa real similar a Bitcoin. Volíem fer una moneda que fos plata per l’or de Bitcoin “.

El disseny de Litecoin ha tingut èxit en el seu objectiu expressament declarat? Vegem com es manté realment la comparació i explorem els motius del que es troba.

Comparació directa de Litecoin com a “Plata” i Bitcoin com a “Or” 

L’or és un metall preciós amb un subministrament extremadament limitat i la plata és un metall preciós, amb un subministrament limitat, però no fins al grau d’or. La històrica proporció or / plata és aproximadament de 16: 1, és a dir, 16 unces de plata equivalrien a 1 unça d’or. La proporció actual d’or i plata és d’aproximadament 64: 1, o 0,015625. Bitcoin va ser dissenyat per ser un equivalent digital de l’or i, per tant, té un subministrament extremadament limitat i es “mina” en una representació digital de la mineria d’or. La subministració de Litecoin és limitada, però no fins al grau de Bitcoin. La proporció dissenyada entre BTC i LTC és de 4: 1, el que significa que, en el recompte final definitiu, hi haurà quatre litecoines per cada bitcoin. L’actual Relació BTC / LTC és aproximadament 80: 1, o 0,01239, una diferència del 20%. No està malament per a algunes monedes amb 3-5 anys d’història al darrere.

El màxim històric preu de Bitcoin es va assolir el 29 de novembre de 2013, ja que va tocar 1.242 dòlars per moneda, el mateix dia que l’or es va canviar per 1.240 dòlars. El màxim històric de Litecoin es va assolir el 28 de novembre de 2013 quan va tocar 48,47 dòlars per moneda. A finals d’abril del 2011, el màxim històric de plata es va assolir a 49,76 dòlars per unça. Això converteix el màxim històric de Litecoin en un 3% del màxim històric de plata. És difícil pensar que qualsevol cosa menys l’analogia de plata és el que va impulsar Litecoin a tancar un valor com la plata.

És difícil mirar aquestes xifres i afirmar que tot és una casualitat. Les ràtios actuals i els punts alts són molt similars. Els números són massa propers perquè sigui coincidència. El més probable és que no, s’hagi establert l’enllaç psicològic i, ja que el mercat fa temps que considera que l’or i la plata es valoren pel que valen, les dues grans monedes de l’economia cripto, basades en les teories monetàries de l’or i la plata , han augmentat per imitar els estàndards sobre els quals es van dissenyar. Recordeu que la humanitat ha valorat i, per tant, ha tingut un mercat per a l’or i la plata durant mil·lennis, de manera que els conceptes i els valors d’aquests metalls preciosos estan arrelats a l’economia humana. Tothom sap que l’or és valuós i la plata és valuosa i tothom sap que l’or val més que la plata. És a la psique humana. No és un gran tram de la imaginació concloure que Bitcoin i Litecoin, dissenyats per ser els equivalents criptogràfics dels dos grans metalls preciosos, han aconseguit imitar els seus valors relatius.

Per tant, què significa això per al futur de Litecoin i Bitcoin?

Si el vincle es manté i es continua reforçant (que és un significatiu “si” tenint en compte la joventut de tota l’economia criptogràfica), hauríem de ser capaços de predir les relacions amb cert grau de certesa. Darrerament, les notícies de Bitcoin han estat força estel·lars, amb més comerciants que ho accepten, hi ha més inversors que hi estan interessats i més persones en coneixen. El futur de Bitcoin és brillant i és raonable esperar que Bitcoin acabi superant tota la mala premsa que va patir durant l’any 2013 i, amb ell, els preus actuals més baixos.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Litecoin encara es troba principalment a l’ombra, amb menys comerciants, inversors i particulars que en saben i menys interessats. L’equip de desenvolupament de Litecoin continua treballant en l’adopció de la moneda, amb un nou vídeo introductori, que es mostra a continuació, un nou lloc web proper (litecoin.com) i un client nou (Litecoin Core). Fins ara, l’analogia de plata ha funcionat molt bé amb Litecoin, cosa que l’ha ajudat a capturar i mantenir el lloc número 2 a les llistes de criptografia. Si la història de la humanitat és una guia, la gent prefereix diversos nivells de valor, i els cryptos molt bé poden no ser diferents. Si aquest és el cas, és raonable esperar que Litecoin continuï seguint els guanys de Bitcoin i compartint les seves pèrdues, i potser eventualment migri més a prop de la proporció 4: 1 dissenyada, tal com esperen molts bitllets de plata per al preu de la plata. tornar a la seva mitjana històrica de 16: 1. Si es manté la tendència, el futur de Litecoin també és molt brillant, igual que el seu germà gran, Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map