Una carta oberta a la Fundació Bitcoin i als seus membres

Les opinions d’aquest autor no reflecteixen les opinions de Coin Brief.

Fins al Fundació Bitcoin i els seus membres,

He de prologar el cos principal d’aquesta carta dient que el meu missatge prové d’un lloc de profunda passió i respecte per Bitcoin. En cap cas pretenc ser contrari ni de mentalitat estreta, només espero conservar l’experiment de llibertat aplicada que Bitcoin va ser creat per facilitar.

Veureu, mentre entenc que una utopia llibertària alimentada per Bitcoin és, pràcticament, poc més que un pensament desitjat. Tanmateix, crec que una economia de Bitcoin lliure i no regulada podria acabar convertint el nostre exercici de pensament desitjat en una possibilitat realista en algun moment del futur. I em temo que les recents accions de la Fundació Bitcoin han estat dirigides a posar aquesta peça d’art criptogràfica sota els auspicis del govern, cosa que la tornaria tan impotent en la lluita per la llibertat com l’estimada Constitució nord-americana. Perquè aquell document havia de ser sagrat, els drets protegits per ell eren inalienables, però no s’ha convertit en res més que en un tros de paper vell des que hem permès que el govern federal esdevingui cada vegada més intrusiu a les nostres vides. Vam permetre aquesta intrusió perquè creiem que era millor per preservar la nostra seguretat contra les amenaces a la llibertat nacionals i estrangeres. Ara, per a moltes persones, fer front a aquestes amenaces sembla un paradís en comparació amb els estats massius de policia i vigilància que vivim avui.

Per tant, en el passat, quan he parlat en contra de la Fundació Bitcoin i les seves accions, ho he fet per por genuí que el compromís amb els governs convertirà Bitcoin en res més que una nova addició a l’statu quo. Fins i tot la recerca d’una legislació benigna, lleis que no afectarien ningú, excepte aquelles que realment pretenien fer mal, obririen la porta a un control complet sobre Bitcoin; cap govern es resistiria a aquest tipus d’oportunitats per assumir el poder dictatorial sobre qualsevol aspecte de la vida. No podem esperar, per un sol moment, que els governs es limitin a les seves arbitràries expansions del seu propi poder.

Aquesta afirmació no prové d’un lloc de conspiració ni d’una mentalitat “nosaltres contra ells”. Prové de la idea que la majoria dels governs —almenys els del món desenvolupat— creuen realment que actuen en el nostre millor interès. El govern més solidari i humanitari és el més perillós, el que s’hauria de mantenir sota la màxima sospita. Perquè no cessarà els seus esforços tirànics en la vida dels seus ciutadans sempre que cregui que les seves accions són en nom del bé major. Per tant, em sembla evident que la Fundació Bitcoin està jugant un joc perillós quan intenten negociar amb els governs quin Bitcoin que s’apliqui la normativa, en lloc d’exigir que es promulguin sense normativa en absolut. Fins i tot si aconsegueixen que els governs promulguin la legislació més lleugera possible, encara han establert les bases per al control governamental sobre la criptomoneda. Tot el que necessita un govern és una sola llei, no importa el rigor o el laissez-faire que tingui, i tenen la precedència legal que poden utilitzar per donar-se autorització per controlar completament tots els aspectes de Bitcoin. I aprofitaran aquesta oportunitat; superaran enormement els seus límits perquè creuen que ho han de fer per fer els seus ciutadans el més segurs i feliços possibles. Aquesta noció em terroritza profundament.

Una resposta a les comunicacions recents de la Fundació Bitcoin

Ara ja sabeu per què m’he oposat tan fermament a vosaltres (la Fundació Bitcoin) en el passat. Tanmateix, els meus articles i discussions amb el meu company, Sean Wince, sobre Podcast breu de monedes, aparentment han passat desapercebuts per a vostè i la majoria de la comunitat Bitcoin en general. És a dir, fins al meu article més recent que es manifestava en contra de les vostres accions. Vaig escriure un OP-ED fa uns dies en resposta a una carta oberta al Departament de Serveis Financers de Nova York (NYDFS), escrita per Jim Harper, el vostre assessor de polítiques mundials, en nom vostre. Al meu article, us acusava d’acceptar tàcitament la regulació de Bitcoin i d’abandonar la lluita per defensar el lliure mercat.

Després, finalment, vaig començar a rebre respostes dels vostres funcionaris. Pocs dies després de la publicació d’aquest article a Coin Brief, Jim Harper va retuitar l’enllaç al meu article. Un petit gest de reconeixement, però, com a humil periodista de Bitcoin, va ser una sorpresa enorme per a mi. Una sorpresa encara més gran va arribar l’endemà quan Jon Matonis, el vostre director executiu, ens va comprometre amb Sean i jo mateix a Twitter. Ens va enviar tres tuits diferents; el primer que ens explicava que la resposta completa de la Fundació a BitLicense no s’havia completat, el segon ens relacionava amb un article que va escriure que promocionava la capacitat de Bitcoin per prevenir la “tirania monetària” i el tercer que ens relacionava amb la postura oficial de la Fundació sobre Aplicació de les lleis de negocis de serveis monetaris (MSB) de Florida a usuaris individuals de Bitcoin. Per últim, la resposta més recent que vam rebre va ser el matí del 14 d’agost de 2014. Aquesta vegada va ser Jinyoung Englund, el vostre director de màrqueting i comunicacions. Jinyoung ens va dir respectuosament que les meves opinions sobre la carta de Jim Harper eren mal informades i incorrectes. Aleshores, el vostre director de comunicacions ens va dir que havia entès malament la vostra missió i el “procés legal i de regulació”. En aquesta correspondència, Jinyoung ens va proporcionar un enllaç a la vostra resposta inicial a la proposta BitLicense, que es va publicar el gener del 2014..

M’agradaria dedicar un temps a respondre als tres documents que ens van proporcionar els vostres representants. Aquestes respostes seran breus, ja que no puc aprofundir en una anàlisi sense arriscar-me a una lletra innecessàriament llarga.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
 • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
 • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
 • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
 • Very high liquidity
 • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
 • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
 • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Jon Matonis, l’article de Forbes que vas escriure sobre Bitcoin és força interessant. Tanmateix, per ser sincer, no em va presentar cap informació sobre el potencial final de Bitcoin que jo no coneixia. De fet, estic segur que la majoria, si no la totalitat, de la comunitat Bitcoin és conscient d’aquest potencial. El fet de ser-ne conscient no significa necessàriament que la seva Fundació lluiti per aconseguir-ho. En realitat, les accions de la Fundació han suggerit que afavoreix la regulació de Bitcoin sobre un mercat lliure, fins i tot si la regulació que dóna suport és “raonable”. A més, aquest article es va publicar a Forbes i no en cap mitjà de comunicació de la Fundació. Per tant, si bé podríeu estar plenament invertits en les idees que heu escrit, no vol dir necessàriament que la Fundació comparteixi aquestes opinions.

Pel que fa a la resposta al recent cas de Florida, felicito la Fundació per haver defensat l’home que va ser acusat erròniament d’actuar com a MSB no autoritzat. Crec que si ja existeix una llei ineficient i restrictiva i no hi ha una possibilitat realista de derogar-la, els governs haurien de ser almenys responsables quan intentin aplicar la llei a algú de forma il·legal. Tanmateix, la vostra postura sobre l’aplicació de les lleis de MSB a Florida no equival al desig de mantenir l’economia de Bitcoin totalment desregulada. El escrit presentat al tribunal no deia res sobre la preservació d’un ecosistema Bitcoin no regulat i, per tant, no es pot utilitzar com a prova que la Fundació no accepta “tàcitament” la regulació de Bitcoin. De fet, en diverses ocasions, la literatura de la Fundació ha assumit la regulació com a determinada i ha subratllat la importància d’una legislació raonable, en lloc de defensar no legislació. A continuació es mostrarà un exemple d’aquest tipus d’acceptació tàcita de la regulació de Bitcoin, en la meva resposta a la literatura proporcionada pel director de comunicacions i màrqueting de la Fundació.

Jinyoung Englund, agraeixo el seu enllaç amb el de la Fundació resposta inicial a la proposta BitLicense de la NYDFS. El vaig llegir íntegrament i he de dir que només va servir per confirmar les meves acusacions que la Fundació no volia mantenir l’economia de Bitcoin lliure i no regulada, tot i que vau proporcionar la literatura com a prova que havia entès malament la posició de la Fundació. sobre regulació de Bitcoin. Aquest document concret no deia res sobre la preservació d’un mercat lliure, l’economia de Bitcoin. En realitat, Marco Santori, el ponent d’aquest document, va assumir que hi havia una infraestructura reguladora haver de s’erigirà al voltant de Bitcoin. No va qüestionar si era necessària la regulació de Bitcoin, sinó quin tipus de regulació de Bitcoin seria el més propici per a la protecció del consumidor; Santori fins i tot va afirmar que la concessió de llicències Bitcoin es pot justificar en determinades circumstàncies. Per reiterar, Santori no es va qüestionar una vegada si cal o no la regulació de Bitcoin, sinó que només va qüestionar si BitLicense podria aconseguir o no els objectius reguladors desitjats. Cap al final del seu testimoni, Santori va afirmar que les futures lleis de Bitcoin han de ser promulgades a nivell federal. A més, Santori fins i tot va suggerir que hi hagués un uniforme, global la llei, una infraestructura reguladora normalitzada que ha d’adoptar tot el món. I com que Marco parlava en nom de la Fundació, he de suposar que la Fundació dóna suport, de fet, molt més gran i totalment global Normativa Bitcoin.

Aquí teniu una cita directa del testimoni de Marco Santori:

Les empreses de Bitcoin probablement prefereixen que qualsevol nou marc normatiu es dugui a terme a nivell federal o amb la cooperació interestatal a través d’un grup com la Conferència de Supervisors de Bancs d’Estat en lloc de fer-ho ad hoc, estat per estat.

#CRYPTO BROKERSBenefits

1

eToro
Best Crypto Broker

VISIT SITE
 • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
 • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

2

Binance
Cryptocurrency Trading


VISIT SITE
 • ? Your new Favorite App for Cryptocurrency Trading. Buy, sell and trade cryptocurrency on the go
 • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

#BITCOIN CASINOBenefits

1

Bitstarz
Best Crypto Casino

VISIT SITE
 • 2 BTC + 180 free spins First deposit bonus is 152% up to 2 BTC
 • Accepts both fiat currencies and cryptocurrencies

2

Bitcoincasino.io
Fast money transfers


VISIT SITE
 • Six supported cryptocurrencies.
 • 100% up to 0.1 BTC for the first
 • 50% up to 0.1 BTC for the second

Veiem aquestes audiències com la continuació d’una conversa molt necessària entre els estats i el govern federal sobre com es pot desenvolupar un sistema regulador racionalitzat, estandarditzat i totalment protector per als Estats Units en conjunt i potser internacionalment.

(Èmfasi afegit per Evan Faggart)

Per tant, Jinyoung, si la vostra intenció de citar aquest document era demostrar que els meus arguments no estaven ben informats, hauria de dir que en realitat sou vosaltres qui heu entès malament la meva posició sobre la regulació de Bitcoin, no al revés. Si intenteu demostrar que la Fundació està en contra de BitLicense, no perquè sigui una regulació de Bitcoin en general, sinó perquè és una regulació inadequada, només confirmeu la meva creença que la Fundació assumeix i accepta futures i restrictives lleis de Bitcoin.

És cert, però, que no sóc conscient de les dificultats legals que suposa presentar un comentari formal al NYDFS. No obstant això, aquestes dificultats legals només s’apliquen quan s’utilitzen canals governamentals per negociar una legislació inevitable, en lloc de denunciar totalment el simple pensament de la regulació de Bitcoin. Atès que la Fundació té la seu a l’estat de Washington, es garanteix el dret a la llibertat d’expressió mitjançant la Primera Esmena de la Constitució dels Estats Units. Per tant, no hi ha dificultats legals per reunir la comunitat Bitcoin en oposició a la intervenció del govern en l’economia Bitcoin. Per tant, amagar-me darrere d’un sistema jurídic complex no és una excusa vàlida per desestimar els meus arguments; No demano a la Fundació que presenti una sol·licitud formal, mitjançant el complicat procés legal establert per la NYDFS, per a un determinat tipus de legislació; demano que la Fundació es defensi en nom de la llibertat i exigeixi que Nova York implementi sense regulació de Bitcoin, en absolut.

A tots els membres de la Fundació Bitcoin

Ara he de dirigir-me als membres de la Fundació Bitcoin, a les corporacions i a les persones, ja que tots teniu la mateixa importància en aquesta lluita per preservar el nostre experiment amb total llibertat. No oblideu que sou l’eix vertebrador de la Fundació, les vostres quotes de membre serveixen com a eix vital per a l’existència de la Fundació. Per tant, les seves accions han de reflectir plenament les vostres opinions i creences. No finançeu la Fundació perquè pugui perseguir sense cura les vies d’acció que desitgi; pagueu les quotes de membres cada any perquè la Fundació lluiti per protegir els vostres mitjans de vida de la intervenció del govern i desenvolupi el protocol bàsic de Bitcoin perquè les vostres empreses puguin ser encara més pròsperes en el futur.

No obstant això, en lloc de treballar per millorar el codi de Bitcoin, la Fundació ha decidit jugar el joc polític. Han utilitzat els vostres diners per pressionar els governs de tot el món. Als Estats Units, van utilitzar els vostres diners per contractar una agència de pressió de primer nivell a Washington DC. En lloc de convertir Bitcoin en una millor moneda per al públic en general, estan fent una petició als polítics, cobrint-se la butxaca amb els vostres diners amb l’esperança que tindran pietat de la nostra comunitat. Fins i tot han començat a adoptar algunes característiques dels governs amb els quals han estat; no han aconseguit que les seves accions fossin transparents i van nomenar Brock Pierce, un personatge extremadament impopular al món dels negocis digitals, que actualment ni tan sols és dedicant tot el seu esforç a BitcoinIgnorant els crits d’indignació de la comunitat. Mentrestant, Rússia i l’Equador han prohibit Bitcoin, l’única borsa de Bitcoin d’Argentina que tenia els seus comptes bancaris tancar, i Nova York persegueix normatives draconianes de Bitcoin que podrien destruir la criptoeconomia a tot l’Estat. És evident que la Fundació falla en la seva missió de “normalitzar, protegir i promoure l’ús de diners criptogràfics de Bitcoin en benefici dels usuaris de tot el món”.

Us demano que no us quedeu de braços plegats mentre la Fundació Bitcoin bombeja els vostres diners en una màquina política trencada que probablement no escoltarà les peticions i protestes de la comunitat. Innombrables individus i grups de pressió han intentat guanyar-se el cor i la ment dels funcionaris governamentals mitjançant donacions de campanyes i sopars gratuïts. Aquest tipus d’activitat, però, no condueix a res més que a més corrupció, més diners en política i pitjors lleis. Recordeu a la Fundació qui paga les seves factures i finança les seves escapades polítiques; poseu-vos en contacte amb ells i demaneu-los que adopten una postura de mercat més basada en els principis i regulació de Bitcoin.

La Fundació ha jugat el joc dels polítics des de fa massa temps: el rellotge s’acaba al període de comentaris públics de BitLicense i la Fundació encara no ha presentat cap comentari formal perquè porten massa temps jugant els polzes i esperant que el NYDFS canviaran d’opinió. Fa només uns dies van exigir finalment que el Departament publiqués informació addicional sobre la seva proposta de regulació de Bitcoin. Ara hauran d’afanyar-se a llegir les dades addicionals que el Departament ha acordat lliurar i presentar un comentari formal abans que es tanqui la finestra de 45 dies. Fins i tot si poden presentar una resposta oficial a temps, és extremadament improbable que la Fundació es mantingui realment en defensa del lliure mercat. Els documents als quals vaig respondre anteriorment confirmen que realment no creuen en un mercat lliure i, de fet, donen suport a una economia de Bitcoin fortament regulada.

La Fundació Bitcoin encara té una petita quantitat de temps en què poden respondre al NYDFS. Per tant, els haureu d’instar a defensar la llibertat i la llibertat. La Fundació és la plataforma més influent que té actualment la comunitat Bitcoin, de manera que l’hem d’utilitzar per plantar cara a Nova York i a la resta de governs, fins i tot enmig de la popularitat decreixent de la Fundació a la comunitat Bitocin. Si voleu mantenir Bitcoin, el motor de la futura estructura monetària, lliure, no regulat i allunyat de les persones que han destruït el sistema monetari actual, heu d’exigir a la Fundació que utilitzi la seva influència per defensar la nostra llibertat econòmica..

Per descomptat, no podem ser tan idealistes com per creure que podem preservar amb èxit un mercat lliure de Bitcoin enviant cartes enutjades amb fortes demandes als governs. Hem d’intentar raonar amb els governs i aconseguir la legislació més lleugera possible, ja que, segons sembla, la regulació és inevitable en aquest moment. Tot i això, no hauríem de perdre massa temps i energia demanant aquestes agències reguladores perquè probablement ens acabaran ignorant. La Fundació ha estat fent exactament això, però; han submergit massa el temps i els diners de la comunitat en un procés polític que fins ara no ha donat cap resultat positiu. En lloc de continuar buscant les branques d’aquest arbre infructuós, haurien de convertir la negociació amb els governs en una tasca auxiliar, tot concentrant-se principalment en el desenvolupament i la millora de la infraestructura de Bitcoin. Si podem construir sistemes descentralitzats a sobre del protocol Bitcoin, com Dark Wallet i OpenBazaar—Aleshores, aquestes restriccions de Bitcoin restringides seran inofensives.

Si la Fundació està realment preocupada per protegir l’essència de Bitcoin i garantir-ne la longevitat, hauria de renunciar al joc polític i començar a finançar projectes que aportin valor real a l’ecosistema.

Com a membres de la Fundació Bitcoin, teniu la capacitat d’utilitzar la vostra influència financera per tornar a la Fundació en el camí correcte. Si no exigeix ​​que canviïn de manera, la Fundació seguirà llançant els seus diners voluntàriament o no a les màquines polítiques horriblement ineficients, que són focs d’avarícia i corrupció. No siguis víctima de l’argument que la regulació aportaria més legitimitat al teu negoci; el fet d’haver establert empreses amb èxit en Bitcoin és una prova més que suficient que Bitcoin ja és legítim, fins i tot sense regulació. Feu les vostres demandes ara. I si la Fundació continua amb més del mateix, fes que la teva insatisfacció sigui forta i clara.

Espero que tant la Fundació Bitcoin com els seus membres tinguin seriosament en compte aquest missatge a l’hora de formular la seva postura sobre el reglament BitLicense.

Salutacions,

Evan Faggart

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map